Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jedi Mind Tricks in Melkweg

Concerttip maandag 3 april: Jedi Mind Tricks in Melkweg

Vinnie Paz keert terug om samen met DJ 7L & Esoteric (CZARFACE/AOTP) Jedi Mind Tricks weer op de kaart te zetten. Na hun in 2015 verschenen album ‘Thief And The Fallen’ is Jedi Mind Tricks klaar om nieuwe tunes live ten gehore te komen brengen tijdens de ‘The Buried Alive Tour’.

Sinds het ontstaan in de mid 90’s is de groep synoniem geworden voor de rauwe en donkere underground hip-hop sound. Met het debuut album ‘The Psycho-social’ en de opvolger ‘Violent By Design’ hebben ze laten zien dat ze één van de pioniers zijn binnen de independent scene met een duidelijke eigen subgenre binnen rap. Maak je klaar om te bouncen met deze legends!

Meer info en tickets vind je hier.

 

Deel: