Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Frank Boeijen in de Harmonie.

Concerttip woensdag 15 maart: Frank Boeijen in de Harmonie

‘Kronenburg Park’, ‘De verzoening’, ‘Zwart wit’: de Nijmeegse singer-songwriter Frank Boeijen raakt zijn fans al vele jaren in het hart met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes. In 2017 toert hij met zijn band opnieuw langs Nederlandse theaters. Hits van toen haalt Boeijen op een verrassende manier naar het heden, afgewisseld met nieuwe liedjes. Een prachtige reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag.

De Nijmeegse liedjesschrijver Frank Boeijen raakt zijn fans al vele jaren in het hart met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes. Zijn teksten beklijven en zijn muziek vervoert. Met zijn band haalt Frank tijdens zijn theaterconcerten de hits van toen, zoals ‘Zwart wit’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Kronenburg Park’ of ‘De verzoening’, op een verrassende manier naar het heden. Door de afwisseling met nieuw materiaal maakt u zo een prachtige reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag. En, niet onbelangrijk: “Frank Boeijen verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen.” (Heaven in 2015).

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: