Nieuws vanuit het Balaton Sound front: 23 acts zijn toegevoegd aan de line-up van het vijfdaagse strandfeest aan het Balatonmeer in de Hongaarse badplaats Zamárdi. Onder meer Armin van Buuren, Yellow Claw, Juicy M en Showtek voegen zich bij de 31 eerder aangekondigde namen. Het non-stop muziekfestival aan het grootste zoetwatermeer van Midden-Europa vindt dit jaar plaats van 5-9 juli.

Armin van Buuren, KSHMR, G-Eazy en Galantis zijn de komende zomer te vinden op de Main Stage. De Arena host o.a. Nicole Moudaber, Showtek, Corey James, Raiden, Juicy M, Stadiumx en Florian Picasso. Verspreid over de in totaal meer dan twintig venues staan de acts van Yellow Claw, TroyBoi, Mark Reeve, Dubfire, Max Cooper, Erick Morillo, Art Department, Hucci, Eelke Kleijn, Loadstar, TC en Emperor.

Tickets
Festivaltickets voor de huidige prijs zijn beschikbaar tot 15 maart aanstaande. Evenals vorig jaar zijn er dit jaar twee type weekendtickets. De 5-Day Pass, inclusief dag 0, biedt bezoekers de volwaardige festivalervaring aan het Balatonmeer. De 4-Day Pass geeft toegang tot de reguliere festivaldagen (6-9 juli).

Het volledige programma tot nu toe (in alfabetische volgorde):
Afrojack
Alison Wonderland
Armin van Buuren
Art Department
Blasterjaxx
Carnage
Corey James
D.O.D.
Dave Clarke
Dubfire
Eelke Kleijn
Emperor
Erick Morillo
Example & DJ Wire
Florian Picasso
Galantis
G-Eazy
Hardwell
Headhunterz
Hucci
Jamie Jones
Jan Blomqvist live
Jason Derulo
John Digweed
Juicy M
KIIDA
Krewella
KSHMR
Kungs
Kygo
Loadstar
Mark Reeve
Marshmello
Max Cooper
Netsky live
Nicky Romero
Nicole Moudaber
Nod One’s Head
R3HAB
Raiden
Ravitez
Robin Schulz
Sasha
Shaun Frank
Showtek
Sigma live
Stadiumx
TC
The Bloody Beetroots
Tiësto
Timmy Trumpet
TroyBoi
Yellow Claw
ZEDS DEAD

Deel: