Beyoncé heeft aangekondigd dat ze dit geen headliner meer is van het Coachella festival in verband met haar zwangerschap. Eerder deze maand kondigde ze via een Instagram bericht aan dat zij en haar man Jay Z een tweeling verwachten. Beyoncé schreef: “We willen onze liefde en geluk delen. We zijn dubbel gezegend. We zijn zeer dankbaar dat ons gezin met twee kinderen gaat groeien, we danken jullie voor alle lieve en fijne berichten . – The Carters.”

Een verklaring, ingediend bij The Associated Press, bevestigt dat de zangeres zich voor 2017 terugtrekt voor het festival, in 2018 zal ze wel als headliner fungeren. Beyoncé’s Parkwood Entertainment en festival producer Goldenvoice vertelde dat de beslissing kwam nadat de doktoren haar hadden aanbevolen om het de komend maanden wat rustiger aan te gaan doen.

Coachella heeft nog geen vervangende act aangekondigd. Radiohead en Kendrick Lamar zijn al eerder aangekondigd als headliners voor 2017. Coachella wordt gehouden van 14-16 en 21-23 april in Indio, Californië.

Deel: