Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mona in Paradiso.

Concerttip dinsdag 17 januari: Mona in Paradiso

Rockband Mona uit Nashville, vernoemd naar de oma van frontman Nick Brown, was enkele jaren een van de verrassingen Lowlands. Energieke, rauwe rock in meest pure vorm met gepassioneerde frontman met een strot waar je u tegen zegt. De band heeft al vele kilometers gemaakt ‘on the road’ met voorprogramma’s voor o.a. Noel Gallagher en Kings Of Leon en de grootste internationale festivals als Glastonbury, Reading/Leeds, Coachella en Lollapalooza. Nu kijken we uit naar hun derde album. De band grapte al over een nieuw genre: romantic ambient grunge alt rock.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: