Op zondagmiddag 12 februari 2017 komen Ben Hunter, Joe Seamons en blueslegende Phil Wiggins naar De Waard van Kekerdom in Kekerdom. Het unieke aan de komst is dat het drietal, voorafgaande aan hun concert, host zijn van een American roots en blues music workshop. Vanaf 15:00 wordt niet alleen de historie daarvan muzikaal toegelicht, maar is er natuurlijk ook ruimte voor actieve deelname en ultiem luistergenot.

Ben Hunter groeide op in Phoenix, Arizona en is een internationaal klassiek afgestudeerde violist. Joe Seamons ontving, van de BMI Foundation, een Woody Guthrie Fellowship award. Mondharmonica virtuoos Phil Wiggins vormde, samen met de 24 jaar oudere John Cephas het succesvolle blues duo Cephas & Wiggins. Nadat Cephas in 2009 overleed hield Wiggins zich voor namelijk bezig met het geven van blues workshops, clinics en master- classes.

Deel: