2017. Een nieuw jaar en een nieuw begin. Tijd voor een verfrissende start in het nieuwe jaar dus, en dat doen we met misschien wel de grootste aankondiging ooit! Maxazine bestaat begin maart inmiddels alweer acht jaar en dat gaan we vieren met zeven concerten van Boris!

Maxazine is inmiddels niet meer weg te denken uit het nationale muzieklandschap en ook internationaal doet Maxazine het inmiddels aardig met Maxazine.com. Maar we blijven Nederland natuurlijk trouw en daarom trekken we juist het land in, gaan kleinschaliger en vergeten daarbij de lokale en regionale muziek niet: Maxazine gaat regionaal!

Met Maxazine Regionaal start Maxazine met regionale/provinciale muzieksites. Met de kwaliteit die je van Maxazine gewend bent, maar dan met muziek in en uit jouw regio! Met ingang van 27 januari starten we met Maxazine Noord Holland! Met een spetterend optreden in Paradiso van niemand minder dan Boris lanceren we de eerste regionale Maxazine die dag officieel. Gevolgd door Maxazine Overijssel (3 februari in Metropool, Hengelo), Maxazine Gelderland (10 februari in Luxor Live, Arnhem), Maxazine Utrecht (17 februari, in TivoliVredenburg), Maxazine Zuid Holland (4 maart in ’t Paard van Troje in Den Haag), Maxazine Brabant (17 maart in Mezz, Breda) en Maxazine Limburg (31 maart in Grenswerk, Venlo).

Vanwege de lancering van Maxazine Regionaal hebben we na een vacaturestop die al twee jaar gold, eindelijk weer plaats voor gemotiveerde recensenten, redacteuren en fotografen. Heb jij dus zin om in jouw regio het boegbeeld te worden van de muziek, dan kan dat! Mail hr [apestaartje ] maxazine.nl en vraag naar de mogelijkheden! Ervaring is in de journalistiek is niet nodig, maar enthousiasme des te meer! Let wel: Het is natuurlijk wel een vereiste dat je redelijk tot goed Nederlands spreekt en schrijft (Eindredactie aanwezig), en geïnteresseerd bent in muziek. De vacatures zijn op vrijwillige basis, maar leveren leveren een geweldige ervaring op, waar je je hele leven nog iets aan hebt! Daarbij regelt Maxazine de toegang tot de concerten en nieuwe muziek en wordt je opgenomen in het gezelligste team van Nederland!

Deel: