Een van de meest impressive soulstemmen van het moment, Alex Vargas komt op zondag 16 april naar de Rotterdamse Schouwburg! Na zijn jeugd door te hebben gebracht Hørsholm, Denemarken, besloot Vargas, toen zeventien jaar oud, zijn muzikale hart te volgen en naar Londen te vertrekken. Hier tekende hij een contract bij Geffen Records en begon de band Vagebond. Dit ging goed… heel goed. Met zijn bondgenoten beleefde hij twee uitverkochte UK-tours en  pakte hij gigs op o.a. festivals als Glastonbury en T in The Park.

Giving Up The Ghost Band
In 2016 verliet Alexander zijn band om een solo-carrière na te jagen. Raad eens hoe dit ging? Juist ja, damn good. Hij tekende bij Copenhagen Records en bracht hier zijn ep Giving Up The Ghost uit waarvan de track ‘Shakled up’ werd verkozen tot 3FM Megahit. Deze hit (en andere tracks) liet hij horen in o.a. de voorprogramma’s van James Bay, Bear’s Den en Dotan. Op zondag 16 april staat hij in de Rotterdamse Schouwburg!

Deel: