Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Answer in Tolhuistuin

Concerttip zondag 4 december: The Answer in Tolhuistuin

De Noord-Ierse formatie The Answer viert dit jaar haar tienjarig bestaan van het album ‘Rise’ met een wereldtournee en het opnieuw uitbrengen van dat album, dat ze optredens bezorgde met AC/DC, Deep Purple, White Snake en The Rolling Stones. Samen met Led Zeppelin zijn dit de voorbeelden waardoor The Answer besloot hardrock en blues te gaan spelen.

The Dead Daisies bestaan wat korter, maar rocken er niet minder om. De band werd in 2012 opgericht in Sydney en Los Angeles en heeft sindsdien een keur aan topmuzikanten in de gelederen gehad. Roterend speelden er (ex-)bandleden van onder andere Guns ’n Roses, The Cult, Rolling Stones, Whitesnake, Thin Lizzy en Nine Inch Nails mee. Het leverde twee albums vol gierende gitaren en dampende drums op en het derde album ‘Make Some Noise’ wordt daar in augustus aan toegevoegd.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: