Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lordi in P60

Concerttip woensdag 2 november: Lordi in P60

Mr. Lordi, kapitein van de Scare Force One, en zijn crew zijn klaar voor een nieuwe ronde! De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel als eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer ‘Hard Rock Hallelujah’ rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en werd hun wereldwijde doorbraak.

Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten vier albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show. Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is. Maak je klaar voor de Lordi Monstour 2016!
Support acts: Shiraz Lane + Silver Dust.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: