Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Saybia in De Bosuil

Concerttip zondag 16 oktober: Saybia in De Bosuil

Met hun dromerige poprock komt de Deense band Saybia voor een show naar De Bosuil.
Het in 1993 opgerichte Saybia beleefde in 2002 hun grote doorbraak nadat zij tekenden bij de major platenmaatschappij EMI waar zij hun debuutalbum ‘The Second You Sleep’ uitbrachten. De jaren daarop volgden vier albums, speelden ze talloze shows en werden ze hordes fans in binnen –en buitenland rijker.

Afgelopen jaren was de band een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Pinkpop en verkochten zij moeiteloos hun vorige clubtournee uit. Niet alleen thuisland Denemarken is verkocht; heel Europa is zwaar gecharmeerd van de band die binnen de kortste keren vergeleken wordt met Travis en Coldplay.

In oktober 2015 verscheen het vierde album ‘No Sound From The Outside’. Saybia brengt de songs van dit album met veel gevoel, waar de intrigerende stem van zanger Søren een grote rol in speelt.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: