Wegens succes is er een extra concert aangekondigd van Loreena McKennitt in Carré in Amsterdam. Op 5 april volgend jaar zal ze daar een extra concert geven. De voorverkoop hiervoor start morgen om 16:00 via Ticketmaster. Eerder werd er al een concert aangekondigd op 16 maart.

De tournee staat in het teken van haar show ‘A Trio Performance’. De inspiratie voor de show is McKennitt’s reis door China, Mongolië, Turkije en Ierland waarin ze op zoek ging naar de historie van de Kelten. Daarnaast verwerkte ze ook Ierse poëzie van Yeats, klassieke gedichten van Shakespeare en Tennyson en delen van haar voor een Grammy Award genomineerde werk ‘Troubadours on the Rhine’ in de show.

Tijdens deze tour wordt McKennitt bijgestaan door twee muzikanten, namelijk gitarist Brian Hughes en cellist Caronline Lavelle. Beiden speelden ook tijdens eerdere tours samen met McKennitt. Door de intieme opzet belooft het een bijzondere show te worden vol persoonlijke verhalen.

Deel: