Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lido in Bitterzoet

Concerttip woensdag 28 september: Lido in Bitterzoet

Peder Losnegård is de jonge Noorse producer die al met verschillende projecten furore maakt en het best bekend is onder stagenaam Lido. Zijn nummers vallen goed in de smaak bij fans van Cashmere Cat, Mr. Carmack en Ryan Hemsworth en kunnen op miljoenen plays rekenen op streamingplatformen. Met remixes van onder andere The Weeknd, Alt-J en Disclosure wist hij indruk te maken. Lido produceerde nummers voor Chance The Rapper en Banks, en zelfs het hele album van Amerikaanse zangeres Halsey. Dat alles bracht hem in augustus tot een prachtig optreden op Lowlands. Aanrader: Bekijk de website die hij lanceerde rond single ‘Crazy’, waar je het nummer zelf kunt versterken met een indrukwekkende lichtshow.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: