Toontje Lager is terug. De Nederlandstalige popgroep uit de jaren tachtig staat in een vernieuwde samenstelling, maar mét zanger Erik Mesie, voor het eerst sinds ruim dertig jaar op het podium. In een uitgebreide tour door Nederland komt oud én nieuw werk voorbij. De hits kennen we allemaal. Van ‘Stiekem Gedanst’ en ‘Net als in de Film’ tot ‘Zoveel te doen’ en ‘Lente in Twente’: Jong en oud zijn bekend met het werk van Toontje Lager. En wat te denken van de solohit van zanger Erik Mesie, het prachtige ‘Zonder Jou’.

Erik Mesie wordt in deze ‘tweede editie’ van Toontje Lager bijgestaan door bevlogen muzikanten die hun sporen in de rock-, pop- en musicalwereld ruimschoots hebben verdiend. De nieuwe samenwerking is veelbelovend en heeft zelfs al tot nieuw Toontje Lager-materiaal geleid. Een breed scala aan muzikale stijlen; zoals pop, rock, reggae, soms wat disco en zelfs zigeuner-jazz; en de bekende hits uit de jaren tachtig: Toontje Lager is live een muzikaal feest der herkenning.

Toontje Lager doet tijdens hun tour de volgende steden aan. De kaartverkoop start zaterdag 24 september 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

14 januari – Hengelo – Metropool
20 januari – Roermond – ECI Cultuurfabriek
28 januari – Deventer – Burgerweeshuis
10 februari – Amersfoort – Fluor
11 februari – Haarlem – Patronaat
17 februari – Zeist – Peppel
18 februari – Dordrecht – Bibelot
24 februari – Zwolle – Hedon
3 maart – Apeldoorn – Gigant
4 maart – Vlissingen – De Piek
10 maart – Breda – Mezz
18 maart – Venlo – Grenswerk
8 april – Lelystad – Underground
6 mei – Arnhem – LuxorLive
19 mei – Alkmaar – Victorie

Foto (c) Sander van den Berg / Maxazine

Deel: