Op 25 oktober 2016 komt Mary J. Blige samen met Maxwell voor een uniek dubbelconcert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert dat deel uitmaakt van ‘The King and Queen of Hearts World Tour’ start aanstaande vrijdag 22 juli om 10:00 uur via Ticketmaster.

Mary J. Blige & Maxwell starten hun eerste gezamenlijke “co-headlining” tournee in oktober. ‘The King and Queen of Hearts World tour’ brengt ze na stops in onder meer Frankfurt, Parijs en Oslo op 25 oktober in Amsterdam.

Maxwell’s laatste album ‘blackSUMMERS’night’ verscheen afgelopen maand nog en is lovend ontvangen door critici. De tweevoudig Grammy Award winnaar stond in 2009 voor het laatst in Nederland in de Heineken Music Hall.

“Mary is the epitome of soul. She embodies all that is woman and speaks for the everyday struggle and triumphs of all women. I can’t wait to get on the road with her”  aldus Maxwell

Mary J. Blige werd in The Bronx, New York geboren en debuteerde in 1992 met ‘What’s the 411?’. De singles ‘You Remind Me’ en ‘Real Love’ waren het startschot van een carrière die haar tot nu toe negen Grammy Awards, vijf American Music Awards en wereldwijd meer dan 50 miljoen verkochte platen opleverde.  Een langverwacht nieuw album zal in het najaar verschijnen.

“Maxwell’s music is amazingly soulful and calm with a colorful tone that speaks to the hearts of women. His music makes them feel loved and I’m excited to get on the road with him” aldus Ms Blige.

Deel: