Aanstaande zaterdag (18 juni) vindt voor de allerlaatste keer Kempenerpop plaats in Waalre. Na 35 jaar houdt het evenement op te bestaan, maar niet zonder nog één grandioos feest. Headliner is Peter Pan Speedrock. Ook zij houden het na dit jaar voor gezien. Op Kempenerpop zijn deze Eindhoven Rockcity-iconen voor de laatste keer gratis te zien in de regio Eindhoven!

Ook zijn er optredens van Eindhovens stonertrots Candybar Planet, de Rotterdamse punkband Disturbance, de nieuwe band Dool van Ryanne van Dorst (alias Elle Bandita) en Black-Bone, misschien wel dé opvolgers van Peter Pan Speedrock.

Geen Kempenerpop zonder Bang Bang Bazooka, dus ook hun rockabilly kan niet ontbreken tijdens deze laatste editie. Verder staan ook An Evening With Knives en Dutch Balls op het programma. Voor wie dit allemaal een tikje te ruig is, kan even relaxen met de wereldbeat Zydeco van Allez Mama. Of ja, relaxen… dat is wellicht niet de juiste omschrijving want deze band heeft op Kempenerpop nog nooit verzaakt de boel aan het dansen te krijgen!

Deel: