De negende editie van Strandfestival ZAND is uitverkocht. Het is voor het eerst dat het festival ruim voor aanvang alle 25.000 kaarten verkoopt. Marco Borsato, Guus Meeuwis, BLØF, Typhoon, Nielson, Douwe Bob, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Coen & Sander en The Originals zullen op zaterdag 27 augustus te zien zijn op het strand van Almere. Jeroen van Koningsbrugge onderbreekt zijn sabbatical in Los Angeles om samen met Lieke van Lexmond het festival te presenteren.

In een later stadium maakt de organisatie nog een aanvullend programma bekend voor een tweede podium waar uitsluitend DJ’s te zien zullen zijn. Het dans terrein bleek in 2015 een schot in de roos en neemt dit jaar een prominentere positie in op het festival.

“Het spreekt voor zich dat we ontzettend trots zijn op de ontwikkelingen die het festival doormaakt” zegt Machiel Hofman, organisator van Strandfestival ZAND. “Door goed te luisteren naar onze bezoekers hebben we het festival de afgelopen jaren verder kunnen optimaliseren. Iets wat best lastig is in een gebied dat constant verandert. We hebben  onze bezoekers altijd actief betrokken bij het strandfestival en zien de laatste jaren ook steeds meer mensen terugkeren. Dat we dit jaar zelfs ruim twee maanden voor aanvang het bord ‘uitverkocht’ op de hekken kunnen plakken is natuurlijk fantastisch”.

Deel: