Strandfestival ZAND heeft opnieuw artiesten toegevoegd aan de line-up van de negende editie op zaterdag 27 augustus. Lil’ Kleine & Ronnie Flex en Douwe Bob maken deze zomer allebei hun debuut op het festival. Eerder was al bekend gemaakt dat Marco Borsato, BLØF, Guus Meeuwis, Typhoon en Nielson zullen optreden op het strand van Almere. Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge verzorgen de presentatie.

Lil’ Kleine & Ronnie Flex, die beide als solo-artiesten vertegenwoordigd in het nieuwe hiphopcollectief ‘New Wave’ de Popprijs 2015 in de wacht sleepten, scoorden als duo het afgelopen jaar grote hits met ‘Drank & Drugs’ en ‘1, 2, 3’. Douwe Bob vertegenwoordigt over twee weken ons land op het Eurovisie Songfestival in Stockholm en zal net als Lil’ Kleine en Ronnie Flex voor het eerst op het strandfestival optreden deze zomer.

Evenals als vorig jaar zal ook ‘ZAND Danst’ terugkeren op het festivalterrein. In een ‘vakkundig’ verstopt gebied voor zo’n 1.000 feestgangers zullen acht bekende en onbekende DJ’s draaien. Het programma voor ZAND Danst zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Deel: