Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Frans Bauer

Concerttip maandag 14 maart: Frans Bauer in Circustheater Scheveningen

Op maandag 14 maart zal Frans Bauer een groots concert geven in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan een speciaal programma met een gouden randje. In 1996 gaf Frans voor het eerst in het Circustheater een concert en nu, na precies 20 jaar zingt Frans zijn theaterconcert Live in Concert X!

Daarnaast zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Frans spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

Frans Bauer bezocht de afgelopen jaren al menig uitverkocht theater in Nederland en België. Inmiddels is het zijn 10e tournee op een rij. Door het gouden randje van het magische getal ‘10’, belooft Frans Bauer Live in Concert X een nog groter feest te worden. Samen met zijn live orkest Holland Showband speelt Frans Bauer de pannen van het dak. Niet alleen zijn grootste hits passeren de revue. Frans Bauer gebruikt het podium op geheel eigen wijze en laat na een paar uur, een hartverwarmende en onvergetelijke indruk achter.

Meer info: www.stage-entertainment.nl

 

Deel: