Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Kygo

Kyrre Gørvell Dahll, beter bekend als Kygo, groeide in korte tijd uit van anonieme thuisproducer tot de remix-koning van de wereld. De jonge Noor haalde liedjes van Coldplay, Ed Sheeran, Marvin Gaye en zelfs Dolly Parton door de mangel en voorzag ze van zijn uit duizenden herkenbare signatuur, waarmee hij beelden oproept van zwoele feestjes op parelwitte stranden. Met toppers als Firestone en Stole The Show liet hij zien dat hij ook op blanco canvas hits kan schilderen.

Deel: