Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: James Morrison

Ook James Morrison staat in 2016 op Pinkpop. James Morrison wordt op 13 augustus 1984 geboren als James Morrison Catchpole in Rugby, Warwickshire, Engeland. Morrison is een Engels zanger en songwriter, die in 2006 een grote hit scoorde met zijn eerste single ‘You Give Me Something’. Zijn debuutalbum ‘Undiscovered’ was tevens een groot succes. Andere hits van Morrison waren ‘Wonderful world’, ‘Broken strings’, ‘Please don’t stop the rain’ en ‘Nothing ever hurt like you’.

Deel: