Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Slaves

Het Britse duo Slaves staat garant voor opwindende garagebluespunkrock. Isaac Holman speelt op twee trommels en zingt, Laurie Vincent speelt gitaar en samen zorgen ze voor branie. Ze staan in de gezaghebbende BBC Sound of 2015 lijst en dat hebben ze helemaal zelf gedaan door heel veel te spelen en een indrukwekkende live-reputatie op te bouwen. Hard en meedogenloos! Dit jaar staan de in Landgraaf, en wel op 12 juni 2016.

Deel: