Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Cool Quest

Concerttip vrijdag 12 februari: Maxazine presents: The Cool Quest in W2 Poppodium

In 2014 bracht The Cool Quest het debuut album Funkin’ Badass uit met daarop hun single Shine. Dit zorgde voor een doorbraak bij landelijke radio en TV stations. De band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, stond meerdere weken op de playlist bij 3FM en Radio 6 en was vier keer te gast bij DWDD. Daarnaast werden ze beloond met een Radio 6 award voor ‘beste groep’. Deze aandacht zorgde voor een volle agenda in 2015 met in totaal maar liefst 120 shows in binnen- en buitenland! Dit heeft de live reputatie van de band alleen maar versterkt. Verdeeld over het jaar 2016 wordt er met regelmaat nieuwe muziek uitgebracht. Te beginnen met een nieuwe EP in het eerste kwartaal die wordt vooraf gegaan door de release van een nieuwe single.

Meer info en kaarten via www.w2.nl

Deel: