Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Threshold

Woensdag 13 januari: Threshold naar De Bosuil

Threshold is een van de meest bekendste bands uit de hedendaagse progressive metal scene. Geruggensteund door de terugkeer van meester-zanger Damian Wilson (o.a. Star One, Headspace), heeft Threshold in 2012 één van hun beste CD’s gemaakt. Hun alweer negende studioalbum (March Of Progress) gaf ze alleen maar lovende recensies en shows op onder meer Sweden Rock Festival en Rock Hard.

Deze show zal in het teken staan van hun meest recente album “For the Journey” (2014). Op dit album  grijpt de band terug op het geluid van de albums uit de periode 1998 – 2007. Wat houdt dat in? Bereid je voor op zware gitaarriffs, beukende drums,  gierende gitaarsolo’s, prachtige melodieën, heel veel schitterende refreinen en een Damian Wilson op zijn best. Tel daar nog een paar Threshold klassiekers bij op en je concert is compleet!

Meer info en tickets via http://www.debosuil.nl

Deel: