Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Benjamin Herman Trio & Daniel von Piekartz

Donderdag 31 december: Benjamin Herman Trio & Daniel von Piekartz in NSJ Club

Wat te doen de dag voor oudejaarsavond?

Naar de club natuurlijk, want daar spelen Benjamin Herman en zijn trio met de talentvolle zanger/pianist Daniël von Piekartz tijdens een dinerconcert om de kerstvakantie luister bij te zetten. Samen maken ze make-overs van vocale jazz en soulsongs van Fats Waller, Henry Mancini en Sly Stone. Zwoele jazz van een jonge band met een oude ziel.

Samen met Daniël von Piekartz leverde de productieve Herman, die graag samenwerkt met jong talent, sinds tijdens een album met vocaal werk af getiteld Trouble. “Daniel zou eigenlijk slechts op twee tracks meespelen”, aldus Benjamin Herman. Hij is uitzonderlijk muzikaal en de ideeën bleven maar komen. We hadden geen zin om te stoppen.” Von Piekartz en Herman ontmoetten elkaar in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, dat in 2011 onder leiding stond van Herman.

Meer info en tickets via de website van NSJ Club

 

 

 

 

 

Deel: