Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tippen we: Maxazine Presents: Gotcha! in Duycker in Hoofddorp!

Donderdag 17 december: Maxazine Presents: Gotcha! in Duycker in Hoofddorp

Gotcha! is terug! Of nee: Gotcha! is er weer! Met Back to the Moon brengen de roemruchte Haarlemmers hun eerste nieuwe cd uit sinds halverwege de jaren negentig, toen ze met hun verslavende mengsel van P-funk, gogo en hiphop heersten over de Nederlandse podia.

In 2009 kwam de band weer bij elkaar; alleen Rodadope Ro haakte af. In februari van dit jaar kwam ‘Back to the Moon’ uit, het eerste album van de band in meer dan tien jaar tijd. Back To The Moon stoomt, is aanstekelijk en verrast. “Futuredelic rock ‘n’ roll”, noemt de groep het nieuwe brouwsel. Luisterend naar het album zou je tal van referenties kunnen opnoemen – van Bowie tot Beck, van Zappa tot Daft Punk en natuurlijk komt er een zweem van Funkadelic voorbij. Maar beter is het om te zeggen dat Gotcha! zichzelf heeft heruitgevonden zonder zijn ziel te verliezen!

Kaarten en meer info via http://www.duycker.nl

Deel: