Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag: Gare du Nord!

Donderdag 26 november: Gare du Nord naar Hedon

Het eerste nieuwe album in vier jaar tijd van Gare du Nord:Stronger! werd 1 oktober uitgebracht. Met een sprankelende nieuwe live band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti duikt Gare du Nord in het najaar de clubs in om het nieuwe album en de nieuwe single Gimme That Sexy Thing  aan het publiek te presenteren. MetStronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up tempo set bieden volop high energy. Naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoalsMarvin & Miles, You’re My Medicine en Beautiful Day voorbij in een show van zo’n twee uur. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp Stronger! te kopen.

Gare du Nord behaalde drievoudig platina én goud voor hun zes studioalbums. Het album Sex ‘n’ Jazz ging meer dan honderdduizend keer over de toonbank en stond 98 weken onafgebroken in de albumcharts.  Inmiddels zijn er alleen al in Nederland 300.000 albums verkocht en geniet de band een opmerkelijke internationale status.

Meer info en kaarten: http://www.hedon-zwolle.nl

Deel: