Prince heeft zijn Europese tournee die hij komende maand zou ondernemen uitgesteld vanwege de gebeurtenissen die afgelopen vrijdag in Parijs plaats vonden. Dat heeft een Franse concertorganisator aan de Franse nieuwszender BFM TV bekend gemaakt. En ook het Konzerthaus in Wenen, waar Prince op 24 november het eerste concert van de tournee zou geven, meldt dit op hun website.

Met de ‘Spotlight: Piano & a Microphone’ tournee zou Prince een aantal concerten geven waarbij hij enkel op piano zou spelen. Afhangende van hoe het concert in Wenen zou verlopen was het de bedoeling dat daarna de rest van de tournee officieel bekend zou worden gemaakt. Hierbij zou hij in december ook twee concerten in Carré in Amsterdam geven. Er is nog niet bekend tot wanneer Prince de concertreeks uitstelt.

Geannuleerde concerten i.v.m. de aanslagen in Parijs

Prince is niet de enige artiest die concerten afzegt i.v.m. de aanslagen in Parijs. Na de Eagles of Death Metal heeft U2 afgelopen weekend ook hun concerten in Parijs geannuleerd, en de Foo Fighters hebben de rest van hun huidige tournee in Europa afgelast.

Deel: