Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 27 oktober: Matt Simon naar W2 Poppodium

De New Yorkse singer-songwriter Matt Simons komt terug naar Den Bosch. Vanwege zijn speciale binding met de stad, waar hij veel van zijn vrije tijd doorbrengt, maar ook vanwege zijn bijzondere relatie met W2 Poppodium heeft hij besloten om een extra ‘warming up’ concert voor zijn komende Nederland tour in onze eigen intieme sigarenfabriek te geven.

Deze singer-songwriter uit New York vergaarde bekendheid in Nederland toen zijn song ‘With You’ werd gebruikt tijdens een veelbesproken scene in onze soap der soaps ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarna ging het balletje rollen: Simons tekende een contract bij Sony Music Nederland, ‘With You’ groeide uit tot 3FM Megahit en schopte het tot de top 10 van de Single Top 100. Qua geluid wordt Simons vergeleken met artiesten als Gavin Degraw, maar hij wordt ook wel eens omschreven als een kruising tussen John Mayer en Jason Mraz.

Meer info en kaarten: http://www.w2.nl

Foto (c) Stephanie Free,  archief Maxazine.nl

Deel: