Op 13 november verschijnt het nieuwe livealbum (2CD) van Neil Young, getiteld ‘Bluenote Café’. Het album bevat een compilatie van opnamen rondom zijn tour in 1987 en 1988, waar Young onder andere in The Pier in New York speelde. Het album bevat tevens zeven nooit uitgebrachte songs; ‘Soul of a Woman’, ‘Bad News unnamed(2)Comes to Town’, ‘Ain’t it the Truth, I’m Goin’, ‘Crime of the Heart’, ‘Doghouse’ en ‘Fool for Your Love’ en er is een uitvoering van maar liefst negentien minuten terug te horen van het alom bekende ‘Tonight’s The Night’.
Naast de opname van het optreden in The Pier zijn ook legendarische zalen als The Palace in Hollywood, The World in New York en The Agoura Ballroom in Cleveland uitgekozen voor het livealbum ‘Bluenote Café’.
‘Tracklist Bluenote Café’:

CD 1:
1. ‘Welcome To The Big Room’
2. ‘Don’t Take Your Love Away From Me’
3. ‘This Note’s For You’
4. ‘Ten Men Workin’
5. ‘Life In The City’
6. ‘Hello Lonely Woman’
7. ‘Soul Of A Woman’
8. ‘Bad News Comes To Town’
9. ‘Ain’t It The Truth’
10. ‘One Thing’
11. ‘Twilight’

CD 2:
1. ‘I’m Goin’
2. ‘Ordinary People’
3. ‘Crime In The City’
4. ‘Crime Of The Heart’
5. ‘Welcome Rap’
6. ‘Doghouse76’
7. ‘Fool For Your Love’
8. ‘Encore Rap’
9. ‘On The Way Home’
10. ‘Sunny Inside’
11. ‘Tonight’s The Night’

Deel: