De eerste namen voor Where The Wild Things Are zijn bekend. De Jeugd van Tegenwoordig, Balthazar, Fresku, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Gold Panda, Junior Boys, Weval, Larry Gus, Petite Noir, Dollkraut, Birth of Joy, The Jacques en The Homesick staan op het programma van het driedaags bungalowfestival. De vierde editie vindt volgend jaar plaats in het weekend van 4 t/m 6 maart in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. De kaartverkoop is reeds gestart.

Where The Wild Things Are, het enige festival in Nederland waar je drie dagen lang kunt opgaan in rammelende gitaren, avontuurlijke popmuziek en indie electronica met al het comfort en gemak van een bungalowpark. Als bezoeker boek je een bungalow, variërend in grootte van 2 tot 12 personen, inclusief toegang tot alle festivallocaties. Alle podia en locaties zijn op het park zelf en slechts op een steenworp afstand van de bungalows, voorzien van een keuken, badkamer en zelfs een sauna of bubbelbad indien gewenst.

Binnenkort volgen meer bevestigingen.

WHERE THE WILD THINGS ARE

Vrijdag 4 t/m zondag 6 maart 2016 – Center Parcs De Eemhof, Zeewolde

Voor dit festival koop je geen losse kaarten, maar boek je een bungalow voor drie dagen en nachten inclusief toegang tot het festival. Prijzen variëren van €159,- en €229,- per persoon, afhankelijk van het type bungalow. De bungalows met vroegboekkorting voor WTWTA 2016 zijn uitverkocht.

Deel: