Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 20 oktober: Chico Trujillo in de Melkweg

Chico Trujillo is Chili’s meest prominente Cumbia band. Zij zijn de soundtrack van alle feesten ende mix van klassieke Colombiaanse cumbia, oude boleros, rock, ska, reggae en Latijns- Amerikaanse volksmuziek vult stadions met alle generaties en levensstijlen. Chico Trujillo begon in ’99 als een uitloper van de mythische punk/ska band LaFloripondio. Dertien jaar en vijf albums later is deze band van 9 muzikanten uitgegroeid tot een unieke cocktail van Chileense volkscultuur en mondiale popcultuur. Na veel succes in het thuisland trokken ze door de wereld met shows op o.a. op Lollapalooza, Roskilde en Zwarte Cross. Nu is Chico Trujillo terug voor een nieuwe Europese tour!

Meer info en kaarten: http://www.melkweg.nl/nl/agenda/chico-trujillo-20-10-2015

Deel: