Armin van Buuren heeft gisteren het allereerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Embrace’ mogen ontvangen. De cd is de eerste fysieke uitgave van Buuren’s zesde studioalbum, dat op 29 oktober officieel wordt uitgebracht via platenmaatschappij Armada Music.

Armin van Buuren kreeg het album in de handen gedrukt door niemand minder dan flyboard-piloot Bo Krook na een waar spektakelstuk in de Amsterdamse grachten. Vervolgens stapte Van Buuren aan boord van de Armada Music-boot, net voor het Felix Meritis-gebouw.

Armin van Buuren’s samenwerkingen voor ‘Embrace’

Armin van Buuren’s ‘Embrace’ bevat onder meer samenwerkingen met de Nederlandse Jazztrompettist Eric Vloeimans (‘Embrace’), singer-songwriter Cimo Fränkel (‘Strong Ones’), de Nederlandse band Kensington en de eveneens voor een Grammy genomineerde Amerikaanse singer-songwriter Gavin DeGraw. Ook de reeds uitgebrachte singles ‘Another You’ (met Mr. Probz) en ‘Off The Hook’ (met dj Hardwell) staan op het album. Een andere samenwerking leidde tot het artwork van het album, mede mogelijk gemaakt door de wereldberoemde Nederlandse fotograaf Anton Corbijn.

Deel: