Na haar triomf bij de Brit Awards waar ze Best British Female werd en de Ivor Novello award voor Best Contemporary Song won met ‘Rehab’, treedt Amy Winehouse live op in het Shepherd’s Bush Empire. Dit geweldige concert bevat nummers van haar hitalbum ‘Back To Black’ en het voor de Mercury Music Prize genomineerde album ‘Frank’. Met songs als: ‘Tears Dry On Their Own’, ‘Rehab’, ‘Back To Black’, ‘Take The Box’, ‘Know You Now, You Know I’m No Good’, ‘Just Friends’ en vele andere.

Amy Winehouse: Live At Shepherds Bush Empire(, 21:00 – 21:55 uur, Film 1 Sundance

In 2007 werd zangeres Amy Winehouse tijdens de Brit Awards – de Engelse pop prijzen – gekroond tot Beste Britse Vrouw. Vlak daarna gaf ze een spetterende show weg in de prestigieuze Porchester Hall in Londen. Hier bracht ze haar grootste hits ten gehore, waaronder ‘Rehab’ en ‘You Know I’m No Good’.

Amy Winehouse: Live at Porchester Hall, 21:55 – 22:50 uur, Film 1 Sundance

Deel: