Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 6 oktober: Bob Log III in dB’s Utrecht

Bob Log III staat bekend als een geniale gek. Met een strak glitterpak, pilotenhelm met telefoonhoorn die als microfoon fungeert, een gitaar en een drumstel.  Zijn muziekstijl is het best te omschrijven als een mix tussen idiote punk, deltablues, disco en rock. Met slide met zijn linkerhand, basdrum aan de rechtervoet, het bekken bespelend met zijn linkervoet en met zijn rechterhand plukkend aan de gitaarsnaren. Zo klinkt hij in zijn eentje als een volwaardige gepassioneerde band. Denk bij de muziek aan The White Stripes en The Jon Spencer Blues Explosion. He’s back. The best One Man Band in the Universe.

Support act, The Pignose Willy’s, een duo uit Haarlem maakt opzwepende blues rock ‘n roll .

Meer info en kaarten: http://www.dbstudio.nl/agenda/

 

Deel: