Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 22 september: Great Lake Swimmers in Doornroosje Nijmegen

Great Lake Swimmers is de band rondom de Canadese singer-songwriter Tony Dekker. De band bracht tot nu toe zes albums uit waarvan de laatste ‘A Forest of Arms’ onlangs verscheen. Dekker is opgegroeid in de buurt van het Eriemeer, in het zuiden van de Canadese provincie Ontario. Hij groeide op met de veranderende weerpatronen, cyclus van de seizoenen heeft de gave om deze thema’s terug te laten keren in zijn teksten en muziek. Samen met zijn bandleden Erik Anesen, Miranda Mulholland, Bret Higgens en Josua van Tassel werd ook het nieuwe album op verschillende locaties opgenomen.

Volgens Dekker komt de akoestische folk, roots en rock van zijn band beter tot zijn recht op verschillende locaties dan in een studio: het krijgt een meer natuurlijke echo en een historische lading mee. (Doornroosje)

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: