Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 16 september:  Lifehouse in Oosterpoort Groningen

 Lifehouse uit het Amerikaanse Los Angeles kreeg in 2001 wereldwijde bekendheid kreeg door hun hit ‘Hanging by a Moment’ van het debuutalbum ‘No Name Face’. Dankzij de stem met ruwe randje van frontman Jason Wade doet Lifehouse denken aan post-grungebands als Goo Goo Dolls en Bush, maar hun eigen voorkeur gaat uit naar wat meer poppy klanken.

Lifehouse wisselt makkelijk in het gehoor liggende popsongs af met krachtige rock&roll dat allemaal samenkomt op hun album ‘Smoke & Mirrors’ uit 2010. De heren hebben inmiddels een sterke live reputatie opgebouwd.  Hun laatste album ‘Out of the Wasteland’  dat dit jaar uitkwam, leverde lovende kritieken op. “A fine example of everything good about Lifehouse and anyone would be well-served to get this album today.”En nNu gevolgd door een clubtour waarmee ze vanavond de Oosterpoort aandoen.

Meer info en kaarten: http://www.de-oosterpoort.nl/programma/genre/muziek/

Deel: