Foo Fighters’ documentaire ‘Sonic Highways’ is in de prijzen gevallen. Gisteren won de band twee Emmy’s tijdens de Creative Arts ceremony van de 67e Emmy Awards uitreiking. De serie volgde de Foo Fighters tijdens de opnames van hun 8e studio album in 8 verschillende Amerikaanse steden. ‘Sonic Highways’ won de awards in de categoriën ‘Outstanding Sound Mixing For Nonfiction Programming (Single Or Multi-Camera)’ en ‘Outstanding Sound Editing For Nonfiction Programming (Single or Multi-Camera)’.

Eerder dit jaar bevestigde frontman Dave Grohl dat er een vervolg gaat komen op de eerste serie afleveringen van Sonic Highways’. Tijdens een interview liet hij weten dat de opnames misschien internationaal of in Engeland gedaan gaan worden. Het eerste seizoen van ‘Sonic Highways’ ging in oktober 2014 in premiére.

Deel: