Heb je geen kaartje voor Lowlands, maar wil je het festival toch meemaken? Dat zit je zondag gebakken bij NPO 3. Eric Corton, Tomas Delsing, Willie Wartaal en Tim den Besten geven de kijker de complete Lowlands-beleving. De heren doen verslag van alle campingperikelen. Alle muzikale hoogtepunten komen voorbij. Daarnaast wordt ook het nachtleven op Lowlands onder de loep genomen.

Artiesten

Zondag staan er heel wat topartiesten op de vele podia die Lowlands rijk is. Wat te denken van grootheden als Kendrick Lamar, Major Lazer, Passenger, The Maccabees en ons eigen Koninklijk Concertgebouworkest; allemaal staan ze op het hoofdpodium. Natuurlijk is er op Lowlands ook ruimte voor talent. Daarom gaan de presentatoren ook op zoek zijn dé ontdekking van 2015.

Lowlandsmoment

Iedereen die op Lowlands is geweest weet dat er ieder jaar bijzondere dingen gebeuren. Zo was er vorig jaar Typhoon die voor een hartverwarmend moment zorgde toen hij een zevenjarig jongetje op het podium sleurde. In de uitzending van zondag wordt hét Lowlandsmoment van 2015 bepaald. Het belooft een enerverende aflevering te worden.

Topartiesten op slotdag Lowlands, 22:45 – 00:20 uur, NPO 3

Deel: