Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 21 augustus: Cardiknox  in  Paradiso Amsterdam

Thomas Dutton en Lonnie Angle vonden elkaar in hun gemeenschappelijke liefde voor de 80s, toen ze samen aan een musical werkten. Het lag dan ook voor de hand dat ze een liedjesbaby zouden maken die nostalgische muziekliefhebbers laat dromen van neonlichten, pastelkleuren en epauletten. En dat lukte, met singles zoals ‘Technicolor Dreaming’ en ‘Hold Me Down’. Opzwepende electro uit New York met poppy zang. Maar naast de synthpop wil Cardiknox ook de energie en feelgood-vibe uit de 80s reproduceren.

Meer info en kaarten: http://www.paradiso.nl/

 

Deel: