Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 13 augustus: Combichrist in Tivoli/Helling Utrecht

 Combichrist is een EBM/TBM act uit Noorwegen, hoewel de bandleden tegenwoordig in de Verenigde Staten wonen. De band valt op door een agressieve kruisbestuiving tussen Electronic Body Music, Techno en Industrial. De muziek heeft een dusdanige clubvriendelijkheid gecombineerd met agressie, dat ze beschouwd kan worden als een opvolger van The Prodigy qua dansvloervriendelijkheid en energie.

Combichrist  maakt spijkerharde en volstrekt compromisloze industrial metal met teksten staan nog steeds bol van dood & verderf die de band onder meer een lange Amerikaanse tournee als voorprogramma van Rammstein opleverde.

Meer info en kaarten: http://www.dehelling.nl/agenda

Deel: