Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 11 augustus: Nick Oliveri (QotSA/Kyuss) in dB’s Utrecht

Nick Steven Oliveri  speelt basgitaar, akoestische gitaar, elektrische gitaar en hij is een zanger.Hij is het bekendst als bassist met Kyuss en Queens of the Stone Age. Oliveri speelde ook in Kyuss Lives! en nu in Vista Chino. Hij werd geboren als rock & roll beest in Palm Desert, Californië. Maar Oliveri trekt er ook wel een solo op uit. En vanavond dus te zien en te horen in dB’s!

En kom dan ook maar meteen op tijd voor de boy wonder uit Klazienaveen, mister Henri Keefman van illustere gezelschappen als The Miracle Men, Sensational Second Cousins en de Keefmen. Solo-show!

Meer info en kaarten: http://www.dbstudio.nl/agenda/

Deel: