De organisatie van Let’s Get Lost heeft vijf nieuwe namen aan de line-up toegevoegd: Demob Happy, Will Samson, Paceshifters, Dazzled Sticks en St. Tropez. Eerder werden al onder andere METZ, Husky, Holy Holy, Girl Band, PAUW, Die Nerven, Todd Dorigo, Sales, Fist City, Tubelight en The Homesick bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op 24 oktober op verschillende bijzondere locaties in de Zwolse binnenstad.

Demob Happy

Demob Happy is een bruisende, enthousiaste band die niet op veilig speelt. Met het uitbrengen van EP ‘Young & Numb’ brengt Demob Happy een tegengeluid tegen alle nietszeggende artiesten die je heden ter dage op de radio hoort.

Will Samson

Ondanks tal van andere projecten vond Will Samson tijd om zijn tweede album ‘Ground Luminosity’ op te nemen. Dit album wordt eind oktober verwacht via Talitres. En hij zal op Let’s Get Lost dus ongetwijfeld nieuw werk laten horen!

Paceshifters

Een Noise Rock trio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends. Paceshifters chargeert het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bovenop de rauwe vocalen die de frustratie van zich af schreeuwen. Derde album “Breach” was één van de beste Nederlandse rockplaten van de afgelopen jaren.

Dazzled Sticks

Dazzled Stickets bestaat uit rapper Sticks (OpgeZwolle, Fakkelteitsgroep) en zanger/gitarist Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid, Voicst). Er is nog geen beeld- en geluidsmateriaal, maar dat het mooi gaat worden staat vast. Het optreden op Let’s Get Lost is één van de eerste die ze samen doen en het belooft dus een bijzonder optreden te worden.

St. Tropez

Punk/garage/rock ‘n roll project van Go Back To The Zoo leden en gewoon heel erg goed. Of zoals ze zelf zeggen: “Four guys making music in a former gay sauna by the canals of Amsterdam.”

Meer namen worden spoedig bekend gemaakt, net als de locaties waar het festival plaats gaat vinden.

Sinds dit jaar heeft het festival de festivalnaam uitgebreid met een ondertitel “Let’s Get Lost In Music and Places” . De toevoeging omschrijft volgens de organisatie nog beter waar het festival voor staat; het ontdekken van toffe urgente muziek op mooie locaties. Het festival laat bezoekers nieuwe (inter)nationale muziek ontdekken, zo stonden onder andere Oscar & The Wolf, Strand Of Oaks, Peter Broderick, Jacco Gardner en Daniel Norgren op voorgaande edities.

Het festival vindt plaats op zaterdag 24 oktober op verschillende locaties in de Zwolse binnenstad. Kaarten kosten €20,- en zijn per direct te bestellen op de website van het festival.

Deel: