Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 16 juli: Sly & Robbie Meet Nils Petter Molvaer  in Boerderij Zoetermeer

Sly and Robbie is een Jamaicaans reggae producersduo dat samenwerkt sinds de jaren 70. Het duo bestaat uit drummer Sly Dunbar, Kingston, Jamaica) en bassist Robert (Robbie) Shakespeare.

Sly en Robbie hebben als groep tientallen albums uitgebracht en daarnaast samengewerkt met veel reggaeartiesten maar ook met Bob Dylan, Grace Jones, Mick Jagger, Ian Dury, Madonna en Serge Gainsbourg. Volgens een schatting heeft het duo meegewerkt aan 200.000 nummers.

Deze zomer gaan ze op tour met electro jazz pionier en trompet virtuoos Nils Petter Molvaer. Verwacht een unieke show met nieuw materiaal en hypnotiserende ritmes die je van dit duo gewend bent!

Meer info en kaarten:  http://cultuurpodiumboerderij.nl/

 

Deel: