Rapper Hussein Fatal, het best bekend als lid van Tupac Shakur’s band the Outlawz, is gisteren overleden. De rapper kwam om het leven tijdens een tragisch auto ongeluk. Details zijn schaars, de dood van Hussein Fatal – echte naam Bruce Washington – is via de sociale media bevestigd door Outlawz bandleden E.D.I. Mean en Napoleon.

“Het is bevestigd dat onze broeder Hussein Fatal, lid van the Outlawz, vannacht is teruggekeerd naar Allah als gevolg van een auto-ongeluk”, schreef Napoleon op Facebook. “Onze broeder accepteerde de Islam en we vragen aan Allah of hij genade met hem wilt hebben. Hij was gedurende 20 jaar mijn bandlid en vriend en hij zal gemist worden. De dood komt plotseling en zonder waarschuwing en we vragen Allah ons een goed einde te geven”, aldus Napoleon.

E.D.I. voegde via Instagram er aan toe; “Ik kan het niet geloven! R.I.P. Fatal… Mijn medeleven aan zijn familie en aan de leden van the Outlawz”.

Hussein Fatal is 38 jaar geworden.

Deel: