Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 12 juli: Mammoth Mammoth e.a in dB’s Utrecht

dB’s heeft een zwak voor Australische bands. En dat Australische bands vaak hard rocken is ook geen understatement. En dat geldt zeker ook voor het uit Melbourne afkomstige Mammoth Mammoth dat hun platen uitbrengt op Napalm records en wordt omschreven als “Motorhead doing mushrooms with Black Sabbath at a Butthole Surfers concert”.

Dat is op zich al reden genoeg maar voeg daarbij Rhinorino, een rocktrio uit Ondiep (dat is in Utrecht) aan toe en het wordt alleen nog maar mooier. Daarnaast zijn ook de Utrechtse rockers van Bobby Kingsize en Doodskop aan toe en dan kunnen we dus met recht spreken van een Summer Rockfest.

Meer info en kaarten:  http://www.dbstudio.nl/agenda/

 

Deel: