Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 30 juni: Lamb Of God in Iduna Drachten

Tussen alle festivaloptredens door geeft de Amerikaanse metalband Lamb of vanavond een exclusief cluboptreden in poppodium Iduna. Een band van dit kaliber speelt met gemak  in uitverkochte zalen als 013 of Paradiso en tourt over de hele wereld. Support is er van het eveneens Amerikaanse ASG en van de Friese band Stonehawk.

Lamb of God wordt gezien als opvolger genoemd van het legendarische Pantera en belangrijkste vertegenwoordiger van de zogenoemde New Wave Of American Heavy. Snoei hard, akelig strak en ijzersterke frontman Randy Blythe. De band doet deze zomer een Europese festivaltoer waarbij nagenoeg alle grote festivals worden aangedaan: Rock am Ring, Download, Graspop, Hellfest, Roskilde enzovoort. Begin juni waren ze zelfs nog te zien op Fortarock in Nijmegen.

Meer info en kaarten:  http://www.iduna.nu/programma

Deel: