Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 26 juni: Down the Rabbit Hole festival in Beuningen

Down The Rabbit Hole is terug voor een tweede editie van 26 t/m 28 juni  in de Groene Heuvels in Beuningen. Drie dagen en nachten lang de boel de boel, de tering naar de nering en de blik op oneindig in die idyllische bosoase aan het meer, ver weg van het door-door-door van alledag.

Los, op een boemvolle line-up met de meest verse, classic, psycho, happy, harde, eerlijke en broodnodige muziek. En dat alles in een wonderschone omgeving in het bos en aan het onpeilbare meer. Ga op zoek naar de vuurplaatsen, verstopte feestjes en borrelende keukens.

De vrijdag is nu ook een volledige festivaldag: om 12:00 uur is de poort los  (bron DTRH)

Meer info en kaarten:  http://downtherabbithole.nl/tickets

 

Deel: