Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 13 juni: Wij zijn 1! festival  in Tivoli/Vredenburg Utrecht

Het nieuwe pand van TivoliVredenburg bestaat inmiddels alweer een jaar en om dit te vieren organiseert het podium het  Festival – Wij zijn 1, een muziekfestival dat dwars door alle muziekgenres heen gaat en het beste van klassiek, pop, jazz en dance samenbrengt.

Dat belooft dus een bijzondere avond vol muziek en  sfeer te worden met een ruim aanbod van bands en orkesten. En dat zijn niet de minsten.

Met oa optredens van Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoordig, het Radio Filharmonisch Orkest & Gabriela Montero, Holland Baroque Society, Mister & Mississippi, Amsterdam Piano Quartet,  Handsome Poets, Extince, Giovanca, Fresku en Navarone.

Meer info en kaarten:  https://www.tivolivredenburg.nl/nl/

Deel: