Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 6 juni: Naked Song festival in Muziekgebouw Eindhoven

“Naakt, puur & echt”

Een middag en avond lang van indie-folk, rauwe americana en andere akoestische parels. Er zullen zo’n  20 tot 25 singer-songwriters op zes verschillende podia acte de presence geven. Bij voorkeur in de puurste vorm: solo, ‘stripped down and naked’ oftewel… Naked Song. Naast vele nationale en internationale top singer-songwriters zijn er ook Q&A’s en exclusieve signeer-sessies met verschillende artiesten.

Met oa James Vincent McMorrow, Pokey LaFarge, Justin Nozuka, Gavin James en Causes

Meer info en kaarten:  https://www.muziekgebouweindhoven.nl/concerten/

Deel: